Actievoorwaarden en spelregels

Met ingang van 1 Juli 2019 start Done by DiDi een Facebook like/reageer winactie waarbij een basis restyling van een compleet huis (t.w.v. 500,-) tegenover staat. De winactie sluit op 1 September 2019 en de winnaar wordt binnen 5 werkdagen op de hoogte gesteld. 

Wilt u deelnemen? Bezoek onze Facebook pagina en vindt het bericht hier.
1. Winacties worden uitgeschreven door Diana van Agteren onder de handelsnaam Done by DiDi gevestigd te Enschede. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je hebt gereageerd op het winactie bericht en het hebt geliked.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via een persoonlijk bericht op Facebook en een tag binnen het winactie bericht.

10. Done by DiDi kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Done by DiDi om contact te leggen met de winnaar van de winactie en worden niet verstrekt aan derden. 

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Done by DiDi.

17. Done by DiDi handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Done by DiDi, 06-22751233. E-mail: info@donebydidi.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

Verkoop restylen loont.

Van de huizen die 1,5 jaar te koop staan, zijn 70% verkocht binnen twee weken na een restyling.